Tóth Péter SEO szakember profilkép

Tóth Péter SEO szakember

Üdvözöllek,

Tóth Péter vagyok,

Segítek Neked kihasználni az online világ nyújtotta lehetőségeket a keresőoptimalizálás és online marketing megoldások terén. De itt nincs vége, hozzám számos online jelenléthez kapcsolódó kérdéssel, problémával fordulhatsz.

Történetem

’78-as Informatikus mérnök vagyok, amikor kijöttem az egyetemről, az internet mint olyan még nagyon gyerekcipőben járt Magyarországon. 

Akkoriban a nagyvállalati informatika látszott a jó iránynak, így egyenes út vezetett a programozásba, az adatbázisokhoz, az IT rendszerekhez és persze a multikhoz.

Nem volt rossz döntés, mert sokat lehetett tanulni. 

Egy ideig. 

De aztán, amikor 10+ év után alig van újdonság és fejlődés.

Közben a Google és az egész online ökoszisztéma “felrobbant” és kinőtt a semmiből, ez sokkal érdekesebb kezdett lenni, mint a bankinformatika és a multik.

2015-ben elkezdtem komolyabban foglalkozni a témával, az online világgal, az affiliate marketinggel, a SEO-val és mindennel, ami online és ezek köré épült.

Végül a keresőoptimalizálás lett a fő csapásirány, elhatároztam, hogy SEO szakember leszek. 

Megszámlálhatatlanul sok kurzust elvégeztem a témában. Tanultam Brian Dean-től, Tommy Griffith-től, Papp Gábortól, Szilágyi Balázstól, csak hogy a legnagyobbakat említsem. 

De mit jelent a többmintSEO?

– “Péter, a wordpress-hez nem értesz véletlenül? meg kellene benne csinálni ezt-azt” 

– Nem gond.

“Az egyik barátomnak céges honlap kellene, de a webfejlesztője eltűnt, tudsz segíteni?” 

– Megoldjuk.

“Nem akarnak vásárolni az emberek a webshopban, pedig van forgalom. Mi lehet a baj? szerinted mit kéne csinálni?” 

– Nézzük meg.

“Kellene hírlevelet küldenünk, kéne hozzá valami megoldás” 

– Ok, csináljuk meg.

És még sorolhatnám.

Nem értek mindenhez, de sok mindenhez igen. Általában a vállalkozás teljes online keresztmetszetét vizsgálom és ritka, hogy ne találnák teret a fejlődésre, és nem csak SEO területen.

Az ilyen jellegű “járulékos” igények általában egy helyen jelentkeznek, és ilyenkor (nem csak én) örülök, hogy tudok segíteni.

Ezért lett többmintSEO…

Close Menu