ON-SITE SEO +TARTALOM STRATÉGIA CSOMAG

Egyszeri díjas SEO

A TE konkrét üzletedre szabott elemzési, javítási és tartalomkészítési lépések pontosan meghatározott és összeállított csomagja

Organikus forgalom növekedés Google Analyitics garfikon

Látogatók hirdetési költség nélkül

Kevés olyan dolog van, ami több hasznot hajtana Neked a bizniszedben, mint az ha több tényleges érdeklődő érkezik a weboldaladra, akinek végül el tudod adni a termékedet, szolgáltatásodat.

Ügye Neked is ez hozza a pénzt?

A leggyakrabban hangoztatott megoldás erre, hogy fizetett hirdetésekkel hozzunk forgalmat az oldalunkra.

Ezt nem is vitatom, viszont folyamatos költséget jelent és a forgalom pontosan addig jön, amíg a büdzsé tart, vagy addig amíg a hirdetési fiók valamiért letiltásra nem kerül és emiatt földbe nem áll az üzlet.

Hogyan lehet mégis elérni, hogy ne kerüljön pénzbe minden egyes átkattintás és ne függjön teljesen a hirdetési fiókunkról a bizniszünk?

WEBOLDAL KERESŐOPTIMALIZÁLÁSSAL.

A legjobb stratégia bármilyen üzletben, ha a lead szerzési csatornákat diverzifikáljuk, azaz több egymástól független csatornán hozunk forgalmat a weboldalra, így valamelyik kiesése esetén sem veszítjük el a teljes forgalmat, bevételt és profitot.

Egyetértesz?

Fontos tehát, hogy a fizetett csatornák mellé organikus (nem fizetett) csatornán is hozzunk be érdeklődőket.

Pontosan ebben tud Neked segíteni ez a keresőoptimalizálás szolgáltatás.

EZ Valóban Működik?

Néhányan állítják, hogy a SEO-nak nincs már értelme, hiszen ott van a Facebook és egyéb fizetett hirdetések. 

Ez óriási tévedés. 

A SEO a mai napig egy hatalmas lehetőség, és holnap is az lesz.

Ha bizonyíték kell: az utóbbi 2 hónapban csak az egyik üzletemnek 1 Millió Ft bevételt hozott szín tisztán csak a SEO. Kereken NULLA forintot költöttem hirdetésre és marketingre.

SEO eredmények Woocommerce jelentésen

És ez csak egy a sok hasonló példa közül. (lentebb még láthatsz majd néhányat)

Azt látom viszont, hogy sajnos rengetegen próbálkoznak, majd elbuknak weboldal keresőoptimalizálással, akár önmaguk, akár SEO “szakértők segítségével”.

Lehetséges, hogy Te is belefutottál ebbe. 

Ez nem a Te hibád, mivel rengeteg dezinformáció van az interneten a SEO-val kapcsolatban, így könnyű félre menni, plusz ugyan így sok SEO “cég” sajnos csak az ügyfél lehúzására megy, de munkát nem végez, vagy etikátlan eszközöket, módszereket használ, aminek gyors “látszat” eredményei után hatalmas Google büntetés és visszaesés következik.

Neked is segíthet ES A seo szolgáltatás?

Egyértelműen IGEN, ha igazak Rád az alábbiak:

Nem mindenkinek

Nem fog segíteni, ha:

Milyen eredmény várható éS MIKOR?

A SEO START módszer nem elmélet, hanem gyakorlatban kipróbált működő módszer, amit először a saját “bőrömön”, a saját üzleteimben próbáltam ki, majd ügyfeleim weboldalán is sikerrel alkalmaztam és működnek. 

100% etikus és Google elvárásoknak megfelelő (White Hat SEO) technikákról van szó, ami egyszerűen követhető, megvalósítható és nincs mesterséges misztikus ködbe burkolva sem, melyet néhányan oly előszeretettel alkalmaznak. 

Milyen eredményt lehet elérni a SEO START szolgáltatással? 

Alább egy újabb konkrét élő példa statisztikákkal:

6.800 kattintás organikusan, azaz csak SEO-val. Ebből kb. 240 fizető ügyfél lett, ami az oldal tulajdonosának több mint 7 Millió forint bevételt hozott, kevesebb mint 1,5 év alatt. Ráadásul a vállalkozás jellege miatt ezek egy jelentős része visszatérő vásárlóvá vált:

SEO szolgáltatás eredmények Google Search Console teljesítmány grafikon

Ha ez nem volna elég:

SEO START Példa #2

SEO szolgáltatás teljesítmény grafikon Google Search Console-ból

11.000 releváns érdeklődő kizárólag SEO-val, kevesebb mint 1 év alatt.

kb. 2 Millió Ft megspórolt hirdetési költség.

~20x-os megtérülés.

SEO START Példa #3

SEO szolgáltatás teljesítmény grafikon

4.700 "ingyen" potenciális vásárló.

Több mint 900.000 Ft megspórolt hirdetési költség és sok milliós bevétel csak az organikus forgalomból.

Kevesebb mint egy év alatt.

Leszel a következő sikertörténet?

MIT TARTALMAZ EZ A SZOLGÁLTATÁS?

A SEO START WEBOLDAL KERESŐOPTIMALIZÁLÁS Szolgáltatás egy mélyreható elemzési részből, egy nagyon pontosan összeállított teendő instrukciós listából és egy részletekbe menő tartalom stratégiából, roadmap-ből áll.

Ez NEM egy általános leírás és javaslat csomag, hanem a kizárólag a TE üzletedre, a TE weboldaladra szabott és alkalmazandó lépések konkrét, nagyon pontos leírása, ami ahhoz kell, hogy TE is elérd a fent bemutatott eredményeket.

A tartalom részletesen:(kibontáshoz kattints a + jelre)

TECHNIKAI SEO AUDIT

Technikailag ellenőrzöm a teljes websiteot, hogy nem tartalmaz-e olyan hibákat, ami meggátolhatja, hogy a Google felolvashassa és értelmezhesse a tartalmat, illetve hogy megfelel-e a Google egyéb követelményeinek.

Ha találok bármi problémát, az felkerül a teendők listájára, pontos javítási instrukciókkal együtt.

KULCSSZÓ KUTATÁS

Megvizsgálom, hogy a témádban, területeden milyen kulcsszavakra keresnek az emberek, és ebből mi az, ami a Te vállalkozásod szempontjából érdekes lehet, és amin keresztül tudunk behozni releváns és értékes látogatókat, valamint ami segít a Google-nek is jobban megérteni, hogy mivel foglalkozik a pontosan weboldalad.

A kulcsszó kutatás eredményét egy az egyben megkapod, így azt később is fel lehet majd használni.

VERSENYTÁRS ELEMZÉS

Megnézem, hogy kik a versenytársaid a keresőben, ők mennyire tudatosan SEO-znak és megnézem mi az amit tanulhatunk tőlük, valamint mit kell tennünk, hogy jobbak legyünk náluk.

TEENDŐ LISTA KIVITELEZÉSHEZ

A fenti elemzések alapján összeállítok egy nagyon pontosan megfogalmazott, részletes listát azokról a teendőkről, amiket el kell végezned ahhoz, hogy eredményes legyen a SEO. Ezek tartalmazni fognak technikai és tartalmi javítandókat is, nagyon konkrétan és nagy pontosan leírva. A listában található instrukciók alapján el kell végezni a javasolt változtatásokat. Ezt vagy Te magad meg tudod csinálni, vagy ki tudod adni a webfejlesztődnek, webmesterednek vagy oldal kezelődnek is. Ne aggódj, minden úgy lesz megfogalmazva, hogy bárki értse és meg tudja csinálni, mindenféle speciális előképzettség nélkül. A szolgáltatás alapvetően tehát kivitelezést nem tartalmaz, vagyis a weboldaladon nem fogok változtatásokat, módosításokat saját kezűleg eszközölni. Ha Te nem akarod megcsinálni, és kiadni sem szeretnéd, azaz a leírt teendők implementálására is szükséged van, az kivitelezési felár ellenében és szabad kapacitástól függően tudom csak vállalni.

TARTALOM STRATÉGIA ÉS ROADMAP

Szintén a korábbi elemzések alapján elkészítek egy tartalom stratégiát, ami tartalmazni fogja az elkészítendő tartalmakra vonatkozó pontos instrukciókat és a tartalomkészítés pontos sorrendjét is.

A lista tartalmazni fogja a megcélzandó kulcsszavakat és keresőoptimalizált szövegíráshoz szükséges technikai és tartalmi instrukciókat is minden egyes tartalomhoz.

A leírás alapján vagy TE magad vagy a szövegíród el tudja készíteni a szükséges keresőoptimalizált tartalmakat.

TÖBBMINTSEO BÓNUSZ

Bónuszként kapsz egy listát konkrétan a Te weboldalra szabott konverzió növelő, vásárlás ösztönző online marketing javaslatokkal, amit ha megvalósítasz, akkor garantáltan növekedni fog a konverziós arány.

Mindezt azért, hogy ha már behoztuk az érdeklődőket, akkor vegyék is meg amit árulsz.

KÉRD a SEO SZOLGÁLTATÁST

Lássuk összefoglalva újra, hogy mit is kapsz pontosan ha megrendeled a SEO START Szolgáltatást

megrendelés menete

1.

A SEO START csomagot a lenti űrlap kitöltésével igényelheted.

FONTOS, a gomb megnyomásával nem keletkezik sem fizetési sem egyéb más kötelezettséged.

2.

A megrendeléssel kizárólag a szándékodat jelzed, amit után FELMÉRÉST VÉGZEK, ez alapján kiderül, hogy tud-e Neked segíteni a SEO START szolgáltatásom vagy sem.

Erre azért van szükség, mert nem az a cél, hogy minden áron fizess, hanem az, hogy valóban sikeres legyen a SEO projekt és profitálj belőle.

3.

A felmérést követően felveszem Veled a kapcsolatot, és tájékoztatlak a továbbiakkal kapcsolatban.

Fontos, hogy pontos és valós adatokat adj meg!

A folytatáshoz kérlek add meg az alábbi adatokat:

FONTOS Ha az űrlap kitöltése közben bármi hibát tapasztalsz, kérlek jelezd valamilyen elérhetőségemen.

Gyakori kérdések

Ha bármi kérdésed van és nem találod a választ itt a Gyakran Ismételt Kérdések részben, akkor kérdezz bátran valamelyik elérhetőségemen.

Pontos árat a felmérés után tudok mondani. A megrendelés tehát valójában egy ajálatkérés is egyben.

A legfontosabb, hogy ezzel semmilyen fizetési vagy egyéb kötelezettséged nem keletkezik.

Az általad megadott adatok alapján először megnézem, hogy tudok-e segíteni. Nemleges válasz esetén emailben tájékoztatlak erről. 

Ha tudok segíteni, akkor felveszem veled a kapcsolatot valamilyen elérhetőségeden, tájékoztatlak az esetleges várakozási időről, és tisztázzuk az esetleges kérdéseidet is. 

Ha minden sínen van, akkor küldök egy számlát, amit kiegyenlítesz.

Ezt követően kezdődik a munka.

Ha mindent jól csináltál, akkor látszania kell valamilyen pozitív változásnak már 3-4 hónappal később.

Ha úgy gondolod, hogy nincs eredmény, akkor kérj egy felülvizsgálati konzultációt, amit első esetben INGYEN kapsz. 

Ha az én hibámból valóban nincs semmi organikus forgalom növekedés, akkor visszafizetem a csomag teljes árát!

Ha a Te hibádból nincs, akkor pedig megmondom mit csinálj ennek javítása érdekében.

Ez attól függ, hogy a csomagban foglalt változtatásokat és tartalmakat mikor készíted (készítteted) el.

Általában a változtatások, tartalmak publikálása után minimum 2-3 honap csúszással kezdenek el jelentkezni az eredmények. Ha nagyon nagy a verseny, akkor ez több is lehet.

Ennek több oka van:

Egyrészt a kivitelezési munka a legköltségesebb, ezért megtöbbszörözné ennek a szolgáltatáscsomagnak az árát, miközben cégen belül is megoldható, vagy könnyen kiszervezhető.

Másrészt, sok cégnél rendelkezésre áll a csapat a tartalomkészítésre és a webes technikai dolgokra is, viszont SEO szakértő nincs házon belül.

Vannak akik pedig egyszerűen saját maguk értenek a legjobban a saját szakmájukhoz, így maguk akarják készíteni a szakmai tartalmakat, és maguk kezelik a weboldalukat is, így nekik nincs szükségük kivitelezésre, pontos instrukciókra viszont annál inkább.

Ha Neked kivitelezésre is szükséged lenne, kérlek jelezd.

Ez attól függ, hogy éppen mennyi megrendelésem van, ez változó.

Pontosabbat a jelentkezés után tudok mondani. Mivel nincs kötelezettséged, ha sokalod az esetleges várakozási időt, meggondolhatod magad minden további nélkül.

Pontosat a konkrét esetben tudok mondani, de általában a számla kifizetésétől számított 2-4 hét alatt készül el plusz ha van várakozási idő, akkor azt még hozzá kell adni. 

Természetesen, a magyar jogszabályoknak megfelelő, (cég)névre szóló számlát állítok ki.

A számla kiállítását követő 3 munkanapon belül, vagy egyedi megállapodás szerint.

Banki átutalással magyar forintban

Transferwise átutalással akár több devizanemben is

Paypal pénzküldéssel forintban